HIRDETŐ

Afrikai harcsa

Ez finom, ízek robbanása. Aki szereti az édes-sós kombinációkat, ki kell próbálnia ezt a receptet.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • Bőr nélküli szardínia Hozzáadott
  • Hal fűszerek Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • burgonya Hozzáadott
  • Krumplifűszer Hozzáadott
  • fokhagymapor Hozzáadott
  • őrölt pirospaprika Hozzáadott
  • Rosemary Hozzáadott
  • egy kicsit olaj Hozzáadott
  • vaj Hozzáadott
  • citromlé Hozzáadott
  • Méz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Először megfőztem a kockára vágott, hámozott krumplit. A főzés után hagytam őket kicsit hűlni. Ezután hozzáadtam a szárított fokhagymát, őrölt vörös paprikát, rozmaringot és sót. Finoman összenyomtam őket (nem teljesen pürévé), és a sütőpapírral kibélelt tepsire apró krumplihalmokat tettem, amiket villával lenyomtam. Mindegyik krumplit finoman megkentem olajjal, és 180°C-ra sütöttem őket, amíg a krumpli ropogós lett a tetején és lágy belül.

2. Lépés

Miközben a krumplik sültek, felmelegítettem a vajat a serpenyőben. A sügért megfűszereztem mindkét oldalán sóval, a finom hal fűszerezésével, és mindkét oldalán sütni hagytam a vajban. Amikor a sügér kész volt, kivettem a serpenyőből és citromlevet öntöttem a serpenyőbe, hagytam forrni, majd hozzáadtam a mézet, finoman megsóztam, alaposan összekevertem, hogy az ízek összekeveredjenek és a méz felolvadjon. Végül már csak vajat adtam hozzá, hogy tompítsa az ízeket.

3. Lépés

Minden készen állt, kivettem a burgonyákat a sütőből, és tálalhattam.

4. Lépés

A szószhoz szükséges alapanyagok mennyiségét nem határoztam meg, mivel szabad kézzel dolgoztam, és mindenkinek mások az ízlései. Valaki édesebb szószt szeret, valaki savanyúbbat, tehát mindenki a saját ízlése szerint választ. 🙂

5. Lépés

Nem adtam meg konkrét hozzávalókat a szószhoz, mert szemre készítettem, és mindenki más ízléssel rendelkezik. Valaki szereti az édesebb szószt, valaki a savanyúbbat, így mindenki a saját ízlése szerint választhat. 🙂

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új