HIRDETŐ

Forrás: Lawkeeper from Canva

Aranybarna ropogós Rántott Sajt

A rántott sajt népszerű, olcsó és finom étel, amelyet könnyű otthon elkészíteni. Ebben a receptben megmutatjuk, hogyan készítsenek tökéletes, ropogós, aranybarnára sült sajtot.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 2 Slice ementáli sajt Hozzáadott
  • 3 tojás Hozzáadott
  • 200 g liszt Hozzáadott
  • 200 g zsemlemorzsa Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
  • olaj a sütéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

25 perc.
1. Lépés

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.

2. Lépés

A sajtszeleteket sóval és borssal ízesítsük.

3. Lépés

Egy mély tányérba tegyünk lisztet, egy másikba feltört tojást, és a harmadikba zsemlemorzsát.

4. Lépés

Mindegyik sajtszeletet először lisztben forgatjuk, majd tojásban, végül zsemlemorzsában. Ügyeljünk arra, hogy a sajt minden része egyenletesen bevont legyen.

5. Lépés

Tegyük a sajtszeleteket egy sütőrácsra, és süssük aranybarnára körülbelül 15 perc alatt.

6. Lépés

Az elkészült rántott sajtot tálaljuk salátával vagy a kedvenc köretünkkel. A sajtot tálalhatjuk a klasszikus tartármártással is.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új