HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: laustkehlet

Borsópüré

A borsópüré egyszerű és tápláló étel, ami ideális köret húsokhoz vagy halakhoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Fagyasztott borsó Hozzáadott
  • 1 db nagy hagyma Hozzáadott
  • 2 EK olívaolaj Hozzáadott
  • 100 ml főzőtejszín Hozzáadott
  • 2 db gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 db vegeta Hozzáadott
  • 1 db Hozzáadott
  • 1 db Fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Tisztítsa meg és vágja fel a zöldségeket. Vágja fel apróra a hagymát, és nyomja át a fokhagymát egy fokhagymaprésen.

2. Lépés

A serpenyőben melegítse fel az olívaolajat és adjon hozzá apróra vágott hagymát. Párolja, amíg a hagyma aranybarna nem lesz.

3. Lépés

Adjon hozzá fagyasztott borsót és áttört fokhagymát. Főzzük 5-10 percig, amíg a borsó teljesen fel nem olvad és megpuhul.

4. Lépés

Tegye a borsót a turmixgépbe, és adjon hozzá főzőtejszínt, vegetát, sót és borsot. Keverje, amíg sima pürét nem kap.

5. Lépés

Melegként szolgálja fel hús vagy hal mellé.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek