HIRDETŐ

Forrás: ALLEKO for iStockPhotos

Brüsszeli saláta narancs és dióval

Egy egészséges, ropogós brüsszeli saláta narancsokkal és diókkal. A tökéletes saláta a hideg évszakra.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Saláta

  • 500 g kelbimbó Hozzáadott
  • 2 Narancsok Hozzáadott
  • 100 g dió Hozzáadott

Öltözködés

  • 2 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 1 evőkanál citromlé Hozzáadott
  • 1 fokhagymagerezd Hozzáadott
  • 1 Pinch Hozzáadott
  • 1 Pinch bors Hozzáadott
  • 2 evőkanál balsamico ecet Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A kelbimbó salátához tisztítsa meg a kelbimbót, vágja félbe, és blansírozza forrásban lévő vízben egy lábasban. Ezután szűrje le és hűtse le. Rövid ideig pirítsa olajban egy serpenyőben.

2. Lépés

Hámozd meg a narancsokat és szeleteljük fel. Durván vágd fel a diókat.

3. Lépés

Az öntethez keverje össze az olívaolajat, a citromlevet, a balzsamecetet, a zúzott fokhagymát, a sót és a borsot egy kis tálban.

4. Lépés

Keverjük össze a kelbimbót, narancsot és diót egy nagy salátástálban. Öntse rá a dresszinget, és alaposan keverje össze.

5. Lépés

Hagyja átjárni a kelbimbó salátát rövid ideig, mielőtt felszolgálja. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új