HIRDETŐ

Forrás: Angelafoto via iStockPhoto

Cékla saláta almával tele vitaminokkal

Ez a recept a család kedvence, és gyakran készítem ebédre és piknikre. Ez egy friss és ropogós saláta édes és savanykás ízzel, amely jól illik a grillezett csirkéhez vagy halhoz. A cékla és az alma kombinációja gyönyörű színt ad ennek a salátának, és ha hozzám hasonlóan szereted a friss citrom és a kapor ízét, akkor ez a saláta kihagyhatatlan.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 nagy Cékla, főzve és reszelve Hozzáadott
  • 2 vágja alma Hozzáadott
  • 1 összenyomva Nagy citrom Hozzáadott
  • 2 Tablespoon olívaolaj Hozzáadott
  • Friss kapor, apróra vágva Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Az almás céklasaláta recept elkészítéséhez a céklát meg kell főzni, ha frisset használ. Ez körülbelül 20-30 percet vehet igénybe, amíg elég puha lesz. Én személy szerint szeretem, ha a cékla még egy kicsit ropogós.

2. Lépés

Ezután vágja fel az almát és a főtt céklát. Ez a lépés egyszerűbb, ha konyhai robotgépet használ, de S

3. Lépés

Egy nagy tálban keverje össze a felszeletelt almát a céklával, a citromlével és az olívaolajjal.

4. Lépés

Most adjuk hozzá a friss kaprot. Javaslom, hogy sok kaprot használjunk, mert csodálatos frissességet ad a salátának.

5. Lépés

Végül sóval és borssal ízesítse a céklasalátát almával. Számos ételhez tökéletesen illik köretként.

6. Lépés

Ez a könnyű és frissítő saláta gyorsan elkészíthető, és tökéletes köret bármilyen főételhez.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új