HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/2sKk-EfOXO1otziKozMz/0da57e3d24b452b3e7de83c78a58ae.png)
Forrás: canva
Csőben sült karfiol
A csőben sült karfiol egy egyszerű és egészséges étel, amelyet mindenki imádni fog! Az ízletes sajtos teteje és a roppanós karfiol tökéletes párosítás. Próbáld ki ezt a receptet, amelyet bármilyen húsfélét kiválóan kiegészít.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 ks karfiol
- 200 g reszelt sajt
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál só
- 2 evőkanál olívaolaj
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
2. Lépés
A karfiolt mossa meg és vágja rózsákra.
3. Lépés
Egy nagy tálban keverje össze a karfiolrózsákat az olívaolajjal, a sóval és az aprított fokhagymával.
4. Lépés
Helyezd a karfiolt egy sütőbe való edénybe és tedd a sütőbe kb. 25 percre, vagy amíg a karfiol aranyló nem lesz.
5. Lépés
Vegyük ki a sütőből, szórjuk meg a reszelt sajttal, és tegyük vissza a karfiolt a sütőbe. Süssük tovább a karfiolt addig, amíg a sajt el nem olvad és pirulást nem kap. Jó étvágyat!