HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/TxVF4-yxy7vbm5cmGYhB/962e700f3b5dd0ddeb9176e8f5c2e8.jpeg)
Cukkinikrém parmezánnal
A cukkinikrémleves is nagyon finom lehet
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 cukkini
- 1 db The Onion
- 2 db Burgonya
- 150 g fagyasztott borsó
- 3 gerezd fokhagyma
- Színes fűszerkeverék
- olívaolaj
- Zöldségleves húsleves
- 120 ml Tejszínhab
- reszelt parmezán
- croutons
- szerecsendió
- só és bors
HIRDETŐ
Eljárás
20 perc.
1. Lépés
Az apróra vágott hagymát némi olívaolajon pirítjuk meg.
2. Lépés
Hámozzuk meg a cukkinit és reszeljük durva csíkokra. Adjuk hozzá a hagymához borsóval, áttört fokhagymával és kockára vágott burgonyával.
3. Lépés
Mindet húslevessel öntjük le, hogy minden zöldség a vízben legyen, és főzzük. Megsózzuk, fűszerezzük szerecsendióval, fűszerekkel, vegetával, és hagyjuk főni.
4. Lépés
Az elkészült főtt zöldséget botmixerrel összeturmixoljuk, hozzáadjuk a tejszínt, és hagyjuk együtt még felforrni. Végül szükség szerint ízesítjük fűszermixtel, és krutonnokkal, valamint reszelt parmezánnal tálaljuk.