HIRDETŐ

Forrás: -lvinst- from Getty Images

Édes káposzta

Ez a hagyományos recept a párolt vöröskáposzta vörösborral tele van ízzel és bármely étkezéshez nagyszerű kiegészítő. Gyors és könnyű elkészíteni, és imádni fogod ezt a káposztát.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 darab vöröskáposzta Hozzáadott
  • 1 Kanál cukor Hozzáadott
  • 2 lžice vaj Hozzáadott
  • 150 ml vörösbor Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 1 darab piros paprika Hozzáadott
  • 1 darab alma Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Az összetevők előkészítése: Tisztítsa meg és vágja fel az hagymát, paprikát, vöröskáposztát és almát.

2. Lépés

Olvaszd meg a vajat a serpenyőben, és pirítsd meg a hagymát, amíg aranysárga nem lesz.

3. Lépés

Ezután adjon hozzá cukrot, és folytassa a pirítást, amíg a cukor karamellizálja a hagymát.

4. Lépés

Adja hozzá a szeletelt piros paprikát és a párolt káposztát a serpenyőbe, és párolja közepes lángon 10 - 15 percig.

5. Lépés

Ezután adj hozzá aprított almát, és párold további 5 percig.

6. Lépés

Adj hozzá vörös bort, keverd össze és párold alacsony lángon további 20 percig, vagy amíg a káposzta meg nem puhul és a bor fel nem szívódik.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új