Forrás: -lvinst- from Getty Images
Édes káposzta
Ez a hagyományos recept a párolt vöröskáposzta vörösborral tele van ízzel és bármely étkezéshez nagyszerű kiegészítő. Gyors és könnyű elkészíteni, és imádni fogod ezt a káposztát.
Hozzávalók
- 1 darab vöröskáposzta
- 1 Kanál cukor
- 2 lžice vaj
- 150 ml vörösbor
- 1 darab The Onion
- 1 darab piros paprika
- 1 darab alma
Eljárás
Az összetevők előkészítése: Tisztítsa meg és vágja fel az hagymát, paprikát, vöröskáposztát és almát.
Olvaszd meg a vajat a serpenyőben, és pirítsd meg a hagymát, amíg aranysárga nem lesz.
Ezután adjon hozzá cukrot, és folytassa a pirítást, amíg a cukor karamellizálja a hagymát.
Adja hozzá a szeletelt piros paprikát és a párolt káposztát a serpenyőbe, és párolja közepes lángon 10 - 15 percig.
Ezután adj hozzá aprított almát, és párold további 5 percig.
Adj hozzá vörös bort, keverd össze és párold alacsony lángon további 20 percig, vagy amíg a káposzta meg nem puhul és a bor fel nem szívódik.