HIRDETŐ

Forrás: -lvinst- from Getty Images

Édes káposzta

Ez a hagyományos recept a párolt vöröskáposzta vörösborral tele van ízzel és bármely étkezéshez nagyszerű kiegészítő. Gyors és könnyű elkészíteni, és imádni fogod ezt a káposztát.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 darab vöröskáposzta Hozzáadott
  • 1 Kanál cukor Hozzáadott
  • 2 lžice vaj Hozzáadott
  • 150 ml vörösbor Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 1 darab piros paprika Hozzáadott
  • 1 darab alma Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Az összetevők előkészítése: Tisztítsa meg és vágja fel az hagymát, paprikát, vöröskáposztát és almát.

2. Lépés

Olvaszd meg a vajat a serpenyőben, és pirítsd meg a hagymát, amíg aranysárga nem lesz.

3. Lépés

Ezután adjon hozzá cukrot, és folytassa a pirítást, amíg a cukor karamellizálja a hagymát.

4. Lépés

Adja hozzá a szeletelt piros paprikát és a párolt káposztát a serpenyőbe, és párolja közepes lángon 10 - 15 percig.

5. Lépés

Ezután adj hozzá aprított almát, és párold további 5 percig.

6. Lépés

Adj hozzá vörös bort, keverd össze és párold alacsony lángon további 20 percig, vagy amíg a káposzta meg nem puhul és a bor fel nem szívódik.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek