HIRDETŐ

Forrás: la-fontaine from pixabay

Eperhabos torta

Ez a torta a finom eper és a habos krém tökéletes kombinációja. Rendkívül könnyen és gyorsan elkészíthető.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8

Piskóta

  • 4 ks tojás Hozzáadott
  • 120 g cukor Hozzáadott
  • 120 g liszt Hozzáadott

Krém

  • 200 g Eper Hozzáadott
  • 2 dl Tejszín Hozzáadott
  • 2 Csomag habfixáló Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A piskótát készítsük el úgy, hogy a tojásokat a cukorral habosra verjük, majd hozzáadjuk a lisztet és összedolgozzuk.

2. Lépés

A krémhez a tejszínt verjük kemény habbá, majd adjuk hozzá a habfixálót és a darabolt epret.

3. Lépés

A kész piskótát vágjuk ketté, kenjük meg a krémmel, majd tegyük rá a másik felét és kenjük be a tetejét is a maradék krémmel.

4. Lépés

Hűtsük be a tortát a hűtőben legalább 1 órán keresztül, hogy a krém megszilárduljon.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új