HIRDETŐ

Forrás: la-fontaine from pixabay

Eperhabos torta

Ez a torta a finom eper és a habos krém tökéletes kombinációja. Rendkívül könnyen és gyorsan elkészíthető.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8

Piskóta

  • 4 ks tojás Hozzáadott
  • 120 g cukor Hozzáadott
  • 120 g liszt Hozzáadott

Krém

  • 200 g Eper Hozzáadott
  • 2 dl Tejszín Hozzáadott
  • 2 Csomag habfixáló Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A piskótát készítsük el úgy, hogy a tojásokat a cukorral habosra verjük, majd hozzáadjuk a lisztet és összedolgozzuk.

2. Lépés

A krémhez a tejszínt verjük kemény habbá, majd adjuk hozzá a habfixálót és a darabolt epret.

3. Lépés

A kész piskótát vágjuk ketté, kenjük meg a krémmel, majd tegyük rá a másik felét és kenjük be a tetejét is a maradék krémmel.

4. Lépés

Hűtsük be a tortát a hűtőben legalább 1 órán keresztül, hogy a krém megszilárduljon.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek