HIRDETŐ
Forrás: la-fontaine from pixabay
Eperhabos torta
Ez a torta a finom eper és a habos krém tökéletes kombinációja. Rendkívül könnyen és gyorsan elkészíthető.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
8
Piskóta
- 4 ks tojás
- 120 g cukor
- 120 g liszt
Krém
- 200 g Eper
- 2 dl Tejszín
- 2 Csomag habfixáló
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
A piskótát készítsük el úgy, hogy a tojásokat a cukorral habosra verjük, majd hozzáadjuk a lisztet és összedolgozzuk.
2. Lépés
A krémhez a tejszínt verjük kemény habbá, majd adjuk hozzá a habfixálót és a darabolt epret.
3. Lépés
A kész piskótát vágjuk ketté, kenjük meg a krémmel, majd tegyük rá a másik felét és kenjük be a tetejét is a maradék krémmel.
4. Lépés
Hűtsük be a tortát a hűtőben legalább 1 órán keresztül, hogy a krém megszilárduljon.