HIRDETŐ

Forrás: Canva

Francia hagymaleves cipóban

Recept a hagyományos krémes fokhagymalevesre bosnyákban.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 8 szegfűszeg Fokhagyma Hozzáadott
  • 750 mlvegetable Húsleves Hozzáadott
  • 250 ml Tejszínhab Hozzáadott
  • 2 kanalak Olívaolaj Hozzáadott
  • 4 db Bosnyákok Hozzáadott
  • 100 g eydam sajt Hozzáadott
  • tengeri só Hozzáadott
  • őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Az olajon átsütjük a préselt fokhagymát. Felöntjük húslevessel és forraljuk.

2. Lépés

A bosnyák számára levágjuk a tetejét és kivesszük a belső részét. Ezután megsütjük őket a sütőben néhány percig.

3. Lépés

A kikapart fél alma darabjait beletesszük a forró levesbe. Hagyjuk újra felforrni, levesszük a tűzről és botmixerrel összeturmixoljuk.

4. Lépés

A mixelt levest újra felforraljuk, és hozzáadjuk a tejszínt. Ízlés szerint sózzuk és fűszerezzük.

5. Lépés

A fokhagymalevest sütőtökben szolgáljuk fel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek