HIRDETŐ

Forrás: FB: Varíme a Pečieme s Ljukom

Füstölt lapocka

Finom füstölt hús receptje borsómártással.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Füstölt hús Hozzáadott
  • 250 g borsó Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 evőkanál olaj Hozzáadott
  • só, bors Hozzáadott
  • 1 Kanál sima liszt speciális Hozzáadott
  • 1 l Húsleves Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Alaposan mossuk le a húst és tegyük fel főni sós vízben. Általában nagyjából egy órát főzök húst, de a darab nagyságától függ.

2. Lépés

Az elősózott vízben főtt hajdinát összekeverjük az olajon pirított hagymával és fokhagymagerezdekkel.

3. Lépés

Hozzáadjuk az finomlisztet, összekeverjük és leöntjük a húslevessel. Közepes lángon főzzük kb. 20 percig. Én mindig adok hozzá egy kis vizet a hús főzéséből is.

4. Lépés

A kész borsószószt simára keverjük, és tálalhatjuk füstölt hússal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek