HIRDETŐ

Forrás: FB: Varíme a Pečieme s Ljukom

Füstölt lapocka

Finom füstölt hús receptje borsómártással.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Füstölt hús Hozzáadott
  • 250 g borsó Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 evőkanál olaj Hozzáadott
  • só, bors Hozzáadott
  • 1 Kanál sima liszt speciális Hozzáadott
  • 1 l Húsleves Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Alaposan mossuk le a húst és tegyük fel főni sós vízben. Általában nagyjából egy órát főzök húst, de a darab nagyságától függ.

2. Lépés

Az elősózott vízben főtt hajdinát összekeverjük az olajon pirított hagymával és fokhagymagerezdekkel.

3. Lépés

Hozzáadjuk az finomlisztet, összekeverjük és leöntjük a húslevessel. Közepes lángon főzzük kb. 20 percig. Én mindig adok hozzá egy kis vizet a hús főzéséből is.

4. Lépés

A kész borsószószt simára keverjük, és tálalhatjuk füstölt hússal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új