HIRDETŐ

Fűszeres Sült hekk ropogósan

A sült hekk egy könnyű, de mégis ízletes halászati étel, amely egyaránt ideális közös étkezésekhez vagy vendéglátáshoz. Főzés közben a hekk a fűszerekkel, a sóval és a borssal keveredik, ami ízletes és ropogós külső bőrt biztosít.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 darab hekkfilé Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál bors Hozzáadott
  • 4 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 1 evőkanál citromlé Hozzáadott
  • 4 gerezd fokhagyma, apróra vágva Hozzáadott
  • friss petrezselyem a díszítéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra.

2. Lépés

Tegyük a hekkfiléket sütőpapírral bélelt tepsire.

3. Lépés

Keverjük össze az olívaolajat, a citromlevet, a fokhagymát, a sót és a borsot, majd kenjük ezzel be a halat.

4. Lépés

Tegyük a tepsit a sütőbe és süssük a halat körülbelül 20 percig, vagy amíg a hal húsa fehérré válik és könnyen szétválasztható.

5. Lépés

Tálaljuk friss petrezselyemmel megszórva, és azonnal tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek