HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: ponce_photography

Gesztenyés fatörzs

A gesztenyés fatörzs az ünnepi asztalok sztárja, annak ellenére, hogy elkészítése egyszerűbb, mint gondolnánk. Az ínycsiklandó gesztenye és a csokoládé kombinációja mindenkit elvarázsol.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8

Gesztenyemassza

  • 500 g gesztenye Hozzáadott
  • 125 g porcukor Hozzáadott
  • 100 g vaj Hozzáadott
  • 100 ml rum Hozzáadott

Csokoládémáz

  • 200 g étcsokoládé Hozzáadott
  • 100 g vaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A gesztenyemassza elkészítése

2. Lépés

A csokoládémáz elkészítése

3. Lépés

A gesztenyemassza formázása és a csokoládémázzal történő bevonás

4. Lépés

A gesztenyés fatörzs hűtése és tálalása

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új