HIRDETŐ
Forrás: Pixabay: ponce_photography
Gesztenyés fatörzs
A gesztenyés fatörzs az ünnepi asztalok sztárja, annak ellenére, hogy elkészítése egyszerűbb, mint gondolnánk. Az ínycsiklandó gesztenye és a csokoládé kombinációja mindenkit elvarázsol.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
8
Gesztenyemassza
- 500 g gesztenye
- 125 g porcukor
- 100 g vaj
- 100 ml rum
Csokoládémáz
- 200 g étcsokoládé
- 100 g vaj
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
A gesztenyemassza elkészítése
2. Lépés
A csokoládémáz elkészítése
3. Lépés
A gesztenyemassza formázása és a csokoládémázzal történő bevonás
4. Lépés
A gesztenyés fatörzs hűtése és tálalása