HIRDETŐ

Gyors Bedobálós Savanyúság

A \Bedobálós Savanyuság\ egy gyors és egyszerű recept, amely bármilyen zöldség eltevéséhez használható. Nincs szükség különleges technikára vagy bonyolult elkészítési folyamatra, csak a zöldségek, a savanyúság alaplé és persze egy jó nagy befőttesüveg kell hozzá.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • Különböző zöldségek (répa, uborka paradicsom paprika káposzta karfiol stb.) Hozzáadott
  • 2 l víz Hozzáadott
  • 100 g Hozzáadott
  • 200 ml ecet Hozzáadott
  • Fűszerek ízlés szerint (torma, bors babérlevél kapor stb.) Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Alaposan mossunk meg minden zöldséget. Ha szükséges, hámozzuk meg, és vágjuk fel a kívánt méretre.

2. Lépés

A fűszerekkel együtt tegyük a zöldségeket a befőttesüvegekbe.

3. Lépés

Készítsük el a savanyúság alaplevét. Ehhez forraljuk fel a vizet, adjuk hozzá a sót, majd amikor a só feloldódott, öntsük hozzá az ecetet.

4. Lépés

Az alaplevet öntsük a zöldségekre, úgy, hogy teljesen ellepje őket.

5. Lépés

Zárjuk le az üvegeket, és hagyjuk állni legalább 2-3 napig. Utána már fogyasztható a savanyúság, de minél tovább áll, annál ízletesebb lesz.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek