HIRDETŐ

Gyors Bedobálós Savanyúság

A \Bedobálós Savanyuság\ egy gyors és egyszerű recept, amely bármilyen zöldség eltevéséhez használható. Nincs szükség különleges technikára vagy bonyolult elkészítési folyamatra, csak a zöldségek, a savanyúság alaplé és persze egy jó nagy befőttesüveg kell hozzá.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • Különböző zöldségek (répa, uborka paradicsom paprika káposzta karfiol stb.) Hozzáadott
  • 2 l víz Hozzáadott
  • 100 g Hozzáadott
  • 200 ml ecet Hozzáadott
  • Fűszerek ízlés szerint (torma, bors babérlevél kapor stb.) Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Alaposan mossunk meg minden zöldséget. Ha szükséges, hámozzuk meg, és vágjuk fel a kívánt méretre.

2. Lépés

A fűszerekkel együtt tegyük a zöldségeket a befőttesüvegekbe.

3. Lépés

Készítsük el a savanyúság alaplevét. Ehhez forraljuk fel a vizet, adjuk hozzá a sót, majd amikor a só feloldódott, öntsük hozzá az ecetet.

4. Lépés

Az alaplevet öntsük a zöldségekre, úgy, hogy teljesen ellepje őket.

5. Lépés

Zárjuk le az üvegeket, és hagyjuk állni legalább 2-3 napig. Utána már fogyasztható a savanyúság, de minél tovább áll, annál ízletesebb lesz.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új