HIRDETŐ

Gyors Bedobálós Savanyúság

A \Bedobálós Savanyuság\ egy gyors és egyszerű recept, amely bármilyen zöldség eltevéséhez használható. Nincs szükség különleges technikára vagy bonyolult elkészítési folyamatra, csak a zöldségek, a savanyúság alaplé és persze egy jó nagy befőttesüveg kell hozzá.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • Különböző zöldségek (répa, uborka paradicsom paprika káposzta karfiol stb.) Hozzáadott
  • 2 l víz Hozzáadott
  • 100 g Hozzáadott
  • 200 ml ecet Hozzáadott
  • Fűszerek ízlés szerint (torma, bors babérlevél kapor stb.) Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Alaposan mossunk meg minden zöldséget. Ha szükséges, hámozzuk meg, és vágjuk fel a kívánt méretre.

2. Lépés

A fűszerekkel együtt tegyük a zöldségeket a befőttesüvegekbe.

3. Lépés

Készítsük el a savanyúság alaplevét. Ehhez forraljuk fel a vizet, adjuk hozzá a sót, majd amikor a só feloldódott, öntsük hozzá az ecetet.

4. Lépés

Az alaplevet öntsük a zöldségekre, úgy, hogy teljesen ellepje őket.

5. Lépés

Zárjuk le az üvegeket, és hagyjuk állni legalább 2-3 napig. Utána már fogyasztható a savanyúság, de minél tovább áll, annál ízletesebb lesz.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Olcsó ételek

483 receptek

Mascarpone

131 receptek

Desszert

1887 receptek

Húsételek

1195 receptek

Apple

346 receptek

Gyors ételek

2029 receptek

Sütemények

826 receptek

Banán

104 receptek

Ebéd

2496 receptek