HIRDETŐ
Gyors epres süti

Gyors epres süti

Csodálatosan puha, finom bublanina szezonális gyümölccsel. A receptet még az édesanyámtól kaptam :-)

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
5

Gyakran

  • 300 g sima liszt speciális Hozzáadott
  • 250 g kristálycukor Hozzáadott
  • 2 dl olaj Hozzáadott
  • 2 dl tej Hozzáadott
  • 3 tojás Hozzáadott
  • 2 db vaníliás cukor Hozzáadott
  • 12 g szódabikarbóna Hozzáadott
  • Csipet Hozzáadott

Ezenkívül

  • 600 g Eper Hozzáadott
  • 100 g csokoládé Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

35 perc.
1. Lépés

A tojásokat kristálycukorral és vaníliás cukorral és sóval felverjük habosra. Ezután fokozatosan hozzáadjuk a többi hozzávalót is, mint a tej, olaj és péksütőporral elkevert liszt.

2. Lépés

A tésztát beletöltjük a tepsibe (25x35cm), amelyet előzőleg olajjal kikentünk és liszttel meghintettünk. Egyenletesen eloszlatjuk, rászórjuk az epret és a finomra vágott csokoládét is. Én forró csokoládét használok :-)

3. Lépés

Végül sütjük a előmelegített sütőben 190 °C-on körülbelül 35 percig.

4. Lépés

A bublanina kiváló, finom és puha :-) A gyümölcsöt cserélgetheti az évszaknak megfelelően, akárcsak a csokoládét az ízlés szerint. Jó étvágyat kívánok!

Gyors epres süti - előkészítő lépés 1
5. Lépés

A további receptjeimet megtalálja a cesminazuenal.blogspot.com blogomon és a Youtube-on

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új