HIRDETŐ

Kacsapástétom

Finom házi pástétom

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 The Onion Hozzáadott
  • 100 g Eszkozok Hozzáadott
  • 50 g angol szalonna Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 Kanál Szárított gombák Hozzáadott
  • 500 g Csirkemájat is főzhet Hozzáadott
  • 150 ml Száraz vörösbor Hozzáadott
  • Friss Vagy szárított kakukkfű Hozzáadott
  • frissen őrölt fekete bors Hozzáadott
  • ízlés szerint Hozzáadott
  • k Szolgáltatásánál Hozzáadott
  • 3 baguette Hozzáadott
  • friss szeder Hozzáadott
  • Fekete ribizli dzsem Hozzáadott
  • Fekete áfonya Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.

A szalonnát és a hagymát apróra vágjuk, aranybarnára pirítjuk vajon, majd kivesszük és a zsírban megpirítjuk az apróra vágott szárított gombákat és fokhagymát körülbelül pár percig, majd nagy lángon megpirítjuk a májat és hozzáadjuk a bort. Amikor majdnem elpárolgott, visszatesszük a fazékba a szalonna egy részét hagymával (egy részét félretesszük a díszítéshez), levesszük a tűzről és simára keverjük. Pirítóssal tálaljuk, megkenjük a pástétommal, a tetejére tesszük a dzsemet és a bogyókat, majd megszórjuk a pirított szalonnával és a félretett hagymával. (Ne féljen a dzsem és pástétom íz-kombinációjától. Tökéletesen harmonizál. Jó étvágyat

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek