HIRDETŐ

Kacsapástétom

Finom házi pástétom

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 The Onion Hozzáadott
  • 100 g Eszkozok Hozzáadott
  • 50 g angol szalonna Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 Kanál Szárított gombák Hozzáadott
  • 500 g Csirkemájat is főzhet Hozzáadott
  • 150 ml Száraz vörösbor Hozzáadott
  • Friss Vagy szárított kakukkfű Hozzáadott
  • frissen őrölt fekete bors Hozzáadott
  • ízlés szerint Hozzáadott
  • k Szolgáltatásánál Hozzáadott
  • 3 baguette Hozzáadott
  • friss szeder Hozzáadott
  • Fekete ribizli dzsem Hozzáadott
  • Fekete áfonya Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.

A szalonnát és a hagymát apróra vágjuk, aranybarnára pirítjuk vajon, majd kivesszük és a zsírban megpirítjuk az apróra vágott szárított gombákat és fokhagymát körülbelül pár percig, majd nagy lángon megpirítjuk a májat és hozzáadjuk a bort. Amikor majdnem elpárolgott, visszatesszük a fazékba a szalonna egy részét hagymával (egy részét félretesszük a díszítéshez), levesszük a tűzről és simára keverjük. Pirítóssal tálaljuk, megkenjük a pástétommal, a tetejére tesszük a dzsemet és a bogyókat, majd megszórjuk a pirított szalonnával és a félretett hagymával. (Ne féljen a dzsem és pástétom íz-kombinációjától. Tökéletesen harmonizál. Jó étvágyat

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új