HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Lassan sült báránycomb rozmaringos pácolása

Ettől lesz igazán puha és omlós a bárányhús.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 3 ek napraforgó olaj Hozzáadott
  • 5 Szál tekercsek Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 citromból nyert citromhéj Hozzáadott
  • 2 kg bárányhús csontos comb Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
  • bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

10 perc.
1. Lépés

Összekeverjük az olajat a finomra vágott rozmaringgal, a reszelt citrom héjával és a reszelt fokhagymával. A húst alaposan megsózzuk és megborsozzuk, majd bedörzsöljük a páccal.

2. Lépés

1-2 órát hűtőben hagyjuk pácolódni.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új