HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Lassan sült báránycomb rozmaringos pácolása

Ettől lesz igazán puha és omlós a bárányhús.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 3 ek napraforgó olaj Hozzáadott
  • 5 Szál tekercsek Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 citromból nyert citromhéj Hozzáadott
  • 2 kg bárányhús csontos comb Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
  • bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

10 perc.
1. Lépés

Összekeverjük az olajat a finomra vágott rozmaringgal, a reszelt citrom héjával és a reszelt fokhagymával. A húst alaposan megsózzuk és megborsozzuk, majd bedörzsöljük a páccal.

2. Lépés

1-2 órát hűtőben hagyjuk pácolódni.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek