HIRDETŐ

Lecsós csirke

A lecsós csirke egy egyszerű, mégis ízletes magyaros fogás, mely a nyári hónapokban az egész családnak ideális választás. Az ízek között domináns az édes Paprika és a csirkehús finom íze, melyek tökéletes harmoniát alkotnak egymással.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Csirkefilé Hozzáadott
  • 2 Közepes fej hagyma Hozzáadott
  • 2 nagyobb paradicsom Hozzáadott
  • 3 nagyobb zöldpaprika Hozzáadott
  • 2 Szál kolbász Hozzáadott
  • 1 teáskanál édesnemes őrölt paprika Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt fehér bors Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 evőkanál étolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

75 perc.
1. Lépés

A hagymát és a fokhagymát aprítsa fel, majd a kolbászt szeletekre vágva együtt pirítsa meg az étolajon.

2. Lépés

Amikor a hagyma és kolbász elkezd pirulni, tegye hozzá a fűszereket és a csirkét, majd pirítsa meg a húst is.

3. Lépés

Adja hozzá a durvára vágott zöldpaprikát és paradicsomot, keverje át, majd öntsen hozzá annyi vizet, amennyi ellepi a hozzávalók felét. Lefedve, kis lángon párolja, amíg a csirke teljesen megpuhul és a zöldségek is szét nem főnek.

4. Lépés

Amikor a csirke megpuhult és a zöldségek szét estek, akkor kész is.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új