HIRDETŐ

Magyar gulyás

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 db paradicsom Hozzáadott
  • 500 g marhacomb Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • gulyáskrém Hozzáadott
  • 4 db apróra vágott pirospaprika Hozzáadott
  • őrölt fekete bors Hozzáadott
  • Majoránna Hozzáadott
  • zúzott kömény Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • 3 EK napraforgóolaj Hozzáadott
  • paprikapaszta Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

A húst kockákra vágjuk. A hagymát is apró kockákra vágjuk, fontos, hogy a hús mennyisége megegyezzen a hagyma mennyiségével. Mindkettőt legjobb ugyanabba a tálba vágni :)

2. Lépés

A fazékban elég mennyiségű olajat melegítünk, kb. 2-3 evőkanál olajat, majd rajta megpirítjuk a hagymát és hagyjuk megkaramellizálódni, hozzáadjuk a felaprított paradicsomot, a paprikakrémet, édes és erős paprikát. Állandó keverés közben hagyjuk besűrűsödni paprikás-hagyma szószként. Az alapunk kész :)

3. Lépés

Hozzáadjuk a húst és 10 percig sütjük, amíg minden oldala megpirul. Adjunk hozzá sót, borsot, köményt és paprikát, keverjük össze, majd öntsünk rá 500 ml vizet. Lefedjük és 60 percig pároljuk.

4. Lépés

A marhahúst félig megpároljuk, hozzáadjuk az apróra vágott paprikát. Jól keverjük össze, szükség szerint fűszerezzük és puhára főzzük. Rizzsel vagy gombóccal tálaljuk. A majoránt csak a végén adjuk hozzá. Jó étvágyat

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új