HIRDETŐ
Marhahús szarvasgombával

Marhahús szarvasgombával

Egyszerű recept, könnyű elkészítés, kiváló íz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 650 g marhahús Hozzáadott
  • 5 ml növényi olaj Hozzáadott
  • 1 Nagy hagyma Hozzáadott
  • 1000 ml víz Hozzáadott
  • 250 g hliva Hozzáadott
  • 200 g tejszín Hozzáadott
  • 15 g burgonyakeményítő Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • zúzott kömény Hozzáadott
  • Frissen őrölt négy színű bors Hozzáadott
  • fokhagymapor Hozzáadott
  • édes őrölt paprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

150 perc.
1. Lépés

Egy csepp olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a szeletelt húst, megpirítjuk, hogy összehúzódjon / kifehéredjen, sózzuk, hozzáadjuk a köményt, a paprikát, a fűszert és lefedve pároljuk, időnként meglocsoljuk.

2. Lépés

Ha a hús megpuhul, hozzáadjuk a finomra vágott gombát és puhára pároljuk.

3. Lépés

A vízben elkeverjük a tejszínt és a keményítőt, hozzáadjuk a húshoz gombával és főzzük, sűrűsödni fog, fűszerezzük fokhagymával és szükség esetén más fűszerekkel, esetleg sózzuk meg és letesszük.

4. Lépés

Rizzsel és zöldséggel tálaljuk. Jó étvágyat

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új