HIRDETŐ
Marhahús szarvasgombával

Marhahús szarvasgombával

Egyszerű recept, könnyű elkészítés, kiváló íz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 650 g marhahús Hozzáadott
  • 5 ml növényi olaj Hozzáadott
  • 1 Nagy hagyma Hozzáadott
  • 1000 ml víz Hozzáadott
  • 250 g hliva Hozzáadott
  • 200 g tejszín Hozzáadott
  • 15 g burgonyakeményítő Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • zúzott kömény Hozzáadott
  • Frissen őrölt négy színű bors Hozzáadott
  • fokhagymapor Hozzáadott
  • édes őrölt paprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

150 perc.
1. Lépés

Egy csepp olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a szeletelt húst, megpirítjuk, hogy összehúzódjon / kifehéredjen, sózzuk, hozzáadjuk a köményt, a paprikát, a fűszert és lefedve pároljuk, időnként meglocsoljuk.

2. Lépés

Ha a hús megpuhul, hozzáadjuk a finomra vágott gombát és puhára pároljuk.

3. Lépés

A vízben elkeverjük a tejszínt és a keményítőt, hozzáadjuk a húshoz gombával és főzzük, sűrűsödni fog, fűszerezzük fokhagymával és szükség esetén más fűszerekkel, esetleg sózzuk meg és letesszük.

4. Lépés

Rizzsel és zöldséggel tálaljuk. Jó étvágyat

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek