HIRDETŐ

Forrás: hanbr from Getty Images

Marhahús tormamártással

Finom marhasült receptje finom tormamártással.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg Marhahús Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 150 g Közepes torma Hozzáadott
  • 200 ml Tejszínhab Hozzáadott
  • 1 Kanál sima liszt Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
  • Só, frissen őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

150 perc.
1. Lépés

Kezdjük azzal, hogy a sütőt 180 fokra előmelegítjük. A húst sózzuk, borsozzuk, és kenjük be olajjal. Tegyük egyenletesen, hogy kiegyensúlyozott legyen az íze. 2. A húst megpirítjuk.

2. Lépés

Ezután tegye egy tepsibe, és süsse körülbelül 2 órán át. Sütés közben időnként locsoljuk meg a zsírral, amitől a hús szaftos lesz, és egyáltalán nem lesz száraz.

3. Lépés

A maradék zsírból készítse el a mártást. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, és röviden pirítsuk meg. Ezután adjuk hozzá a reszelt tormát, a lisztet, és pirítsuk egy kicsit.

4. Lépés

Végül öntsük hozzá a tejszínt, keverjük meg, és hagyjuk néhány percig főni. Öntsük a tormamártást a húsra.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új