HIRDETŐ

Olajban sült krumplis pogácsa

Onnan kapta a nevét, hogy az elkészítés során olajban sütik. Kiváló választás reggelire, uzsonnára vagy könnyű vacsorára.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 Gram krumpli Hozzáadott
  • 100 Gram liszt Hozzáadott
  • 2 tojás Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • 1 kiskanál szódabikarbóna Hozzáadott
  • olaj a sütéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Hámozzuk meg a krumplit és főzzük meg sós vízben.

2. Lépés

Ha megfőtt, törjük össze, majd hagyjuk kihűlni.

3. Lépés

Adjuk hozzá a lisztet, a tojásokat, a szódabikarbónát és a sót. Alaposan dolgozzuk össze az összetevőket.

4. Lépés

Formázzunk a tésztából pogácsákat.

5. Lépés

Forró olajban süssük a pogácsákat mindkét oldalukon, amíg szép aranybarna színűek nem lesznek.

6. Lépés

Papírtörölközőn csepegtessük le a felesleges olajat.

7. Lépés

Tálaljuk friss kenyerrel és sajttal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új