HIRDETŐ
Paradicsomos kenőkrém fokhagymával
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- friss paradicsom
- 30 g mozzarella
- 1 Kanál Reszelt mozzarella és eidam
- 1 Kanál Philadelphie fények
- 1 teáskanál vaj
- 2 gerezd fokhagyma
- csipetnyi őrölt fekete bors
HIRDETŐ
Eljárás
10 perc.
1. Lépés
A fazékba vizet forralunk. Ezután a paradicsomokat a forró vízbe helyezzük és főzzük, amíg a héj nem reped meg és el nem válik a paradicsomtól.
2. Lépés
A paradicsomot kiválasztjuk, eltávolítjuk a héját és félbevágjuk. Hagyjuk lecsepegni a felesleges vizet és hagyjuk kihűlni.
3. Lépés
Ezután tesszük a mixerbe és hozzáadjuk az összes többi alapanyagot.
4. Lépés
Összekeverjük a kenyeret.
5. Lépés
Tálalás előtt pár percre betesszük a hűtőbe.
6. Lépés
A máz egy kicsit vizesebb, mint a hagyományos otthoni mázak.
7. Lépés
Ízlés szerint még hozzáadhat fokhagymát vagy zöld paprikát.
8. Lépés
Jó étvágyat!