HIRDETŐ

Rákóczi Túrós - a tradicionális ízek találkozása

Egy olyan magyaros ízvilágú sütemény, amely tökéletesen kombinálja a túró és a lekvár ízeit.

HIRDETŐ
TOP desszertek - Ízek kombinációja, aminek nem lehet ellenállni! Válogatás a legnépszerűbbekből

A recept ebben a cikkben található

TOP desszertek - Ízek kombinációja, aminek nem lehet ellenállni! Válogatás a legnépszerűbbekből

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 1 Csomag sós keksz g Hozzáadott
  • 75 g vaj Hozzáadott
  • olvasztva Hozzáadott
  • 500 g túró Hozzáadott
  • 250 g tejföl Hozzáadott
  • 1 Csomag cukor g Hozzáadott
  • 2 evőkanál liszt Hozzáadott
  • 1 Csésze lekvár vagy más ízlés szerinti töltelék Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Keverj össze a vajat a törött kekszdarabkákkal és nyomd az aljára egy 22 cm átmérőjű tortaformában.

2. Lépés

Keverd össze a túrót, a tejfölt, a cukrot és a lisztet egy nagy tálban.

3. Lépés

Öntsd a túrós tölteléket a kekszes alapra.

4. Lépés

A tetejét terítsd el egyenletesen a lekvárral (vagy más ízlés szerinti töltelékkel)

5. Lépés

Süsd 180 fokon 45-50 percig.

6. Lépés

Hagyd hűlni a tortát, mielőtt szeletelni és tálalni.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új