HIRDETŐ

Rizses hús csirkemellből

Szeretnél egy gyors és könnyen elkészíthető ételt az ebédre vagy vacsorára? Próbáld ki ezt a hagyományos magyar receptet, a rizses húst csirkemellből. Ízletes, szaftos, csodálatos étele. Minden rajongója a húsos rizses ételeknek oda fog érte lenni!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g csirkemell filé Hozzáadott
  • 2 Fej hagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 200 g Rizs Hozzáadott
  • 1 zöld Paprika Hozzáadott
  • 1 doboz sűrített paradicsom Hozzáadott
  • 2 teáskanál édes piros paprika Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
  • olaj a sütéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Melegítsünk fel némi olajat egy nagy serpenyőben, majd adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát.

2. Lépés

Amikor a hagyma üvegesre pirult, adjuk hozzá a csirkét, majd fűszerezzük sóval, borssal és paprikával.

3. Lépés

Amikor a csirke mindkét oldala aranybarna lett, adjuk hozzá a sűrített paradicsomot és a felkockázott paprikát.

4. Lépés

Ezt követően adjuk hozzá a rizst és öntsünk rá annyi vizet, amennyi éppen ellepi.

5. Lépés

Főzzük alacsony hőmérsékleten, amíg a rizs megpuhul és a szósz besűrűsödik.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új