HIRDETŐ
Rizses hús csirkemellből
Szeretnél egy gyors és könnyen elkészíthető ételt az ebédre vagy vacsorára? Próbáld ki ezt a hagyományos magyar receptet, a rizses húst csirkemellből. Ízletes, szaftos, csodálatos étele. Minden rajongója a húsos rizses ételeknek oda fog érte lenni!
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 500 g csirkemell filé
- 2 Fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 200 g Rizs
- 1 zöld Paprika
- 1 doboz sűrített paradicsom
- 2 teáskanál édes piros paprika
- só és bors
- olaj a sütéshez
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Melegítsünk fel némi olajat egy nagy serpenyőben, majd adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát.
2. Lépés
Amikor a hagyma üvegesre pirult, adjuk hozzá a csirkét, majd fűszerezzük sóval, borssal és paprikával.
3. Lépés
Amikor a csirke mindkét oldala aranybarna lett, adjuk hozzá a sűrített paradicsomot és a felkockázott paprikát.
4. Lépés
Ezt követően adjuk hozzá a rizst és öntsünk rá annyi vizet, amennyi éppen ellepi.
5. Lépés
Főzzük alacsony hőmérsékleten, amíg a rizs megpuhul és a szósz besűrűsödik.