HIRDETŐ

Forrás: Africa Images from Canva

Rózsakáposzta szalonnával

Ez az egyik legegyszerűbb és legfinomabb recept a rózsakáposztára, ropogós szalonnával, ami tökéletesen kiegészíti a káposzta enyhén keserű ízét. Nagyszerű étel hideg időben és húsmellékleteként.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Rózsakáposzta Hozzáadott
  • 200 g bacon Hozzáadott
  • 2 kanalak olívaolaj Hozzáadott
  • 1 darab fokhagyma Hozzáadott
  • 1 pinch Hozzáadott
  • 1 pinch bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 200 Celsius-fokra.

2. Lépés

Pirítsa meg a szalonnát ropogósra a serpenyőben.

3. Lépés

Mossát, állítsa vissza a rózsa káposztát és felezze meg.

4. Lépés

Keverje össze a kelbimbót, az elősütött szalonnát, az olívaolajat, a reszelt fokhagymát, a sót és a borsot egy tepsiben.

5. Lépés

Helyezze a tepsit az előmelegített sütőbe, és süssük 20 percig, amíg a káposzta aranybarna színt nem kap.

6. Lépés

Melegen tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új