HIRDETŐ

Forrás: Africa Images from Canva

Rózsakáposzta szalonnával

Ez az egyik legegyszerűbb és legfinomabb recept a rózsakáposztára, ropogós szalonnával, ami tökéletesen kiegészíti a káposzta enyhén keserű ízét. Nagyszerű étel hideg időben és húsmellékleteként.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Rózsakáposzta Hozzáadott
  • 200 g bacon Hozzáadott
  • 2 kanalak olívaolaj Hozzáadott
  • 1 darab fokhagyma Hozzáadott
  • 1 pinch Hozzáadott
  • 1 pinch bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 200 Celsius-fokra.

2. Lépés

Pirítsa meg a szalonnát ropogósra a serpenyőben.

3. Lépés

Mossát, állítsa vissza a rózsa káposztát és felezze meg.

4. Lépés

Keverje össze a kelbimbót, az elősütött szalonnát, az olívaolajat, a reszelt fokhagymát, a sót és a borsot egy tepsiben.

5. Lépés

Helyezze a tepsit az előmelegített sütőbe, és süssük 20 percig, amíg a káposzta aranybarna színt nem kap.

6. Lépés

Melegen tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek