HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/cOKe-x0Rtsm6WbLBQwx1/d0e32db886e239f66989a6cb855358.jpeg)
Forrás: oleksandranaumenko from Canva
Rozskenyér házi kenyérsütőből
A házi sütemény mindig friss és ízletes. Ez a recept lehetővé teszi, hogy tökéletesen levegős és aromás rozskenyeret készítsen házi kenyérsütőjével, közvetlenül a saját konyhájában.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
1
- 500 g rozsliszt
- 500 g sima liszt
- 1 Kanál Sók
- 2 kanalak Szerszámok
- 2 kanalak Szárított élesztő
- 600 ml Melegvíz
HIRDETŐ
Eljárás
220 perc.
1. Lépés
Készítse elő az összes hozzávalót.
2. Lépés
A sütőedénybe helyezze be az összes hozzávalót a megadott sorrendben.
3. Lépés
Válassza ki a 'Búzakenyér' programot, majd nyomja meg a 'Start' gombot.
4. Lépés
A sütés befejeztével vegye ki a kenyeret és hagyja kihűlni.
5. Lépés
Jó étvágyat!