HIRDETŐ

Forrás: hanbr from Getty Images

Sertésszűz gombamártással

Hagyja, hogy elragadja a hullámot az ízekkel ezzel a sertésszűzzel, amelyet sima és bársonyos gombamártással kínálnak. Ideális vacsorára a társasággal, vagy azok számára, akik szeretik a finom és komplex ízeket.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Sertésborda

  • 4 Darabok sertés szűzpecsenye Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál Fekete bors Hozzáadott

Gombaszósz

  • 500 gramm Gomba Hozzáadott
  • 2 Darabok The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 300 ml Főzőtejszín Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 12 teáskanál Fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra.

2. Lépés

A sertésfilet bekenjük sóval és fekete borssal, majd mindkét oldalát kisutjuk egy serpenyőben, kevés olajjal. Sütés után a sütőbe helyezzük és 15-20 percig sütjük.

3. Lépés

Közben elkészítjük a gombaszószt. Egy serpenyőben, egy kevés olajon, apróra vágott hagymát és fokhagymát pirítunk. Amikor a hagyma kissé megbarnul, hozzáadjuk a kockákra vágott gombákat.

4. Lépés

Szükség esetén egy kis vizet adunk a gomba keverékéhez, hozzáadjuk a főzőtejszínt, a sót és a fekete borsot, majd jól összekeverjük. A mártást egy ideig hagyjuk főni a serpenyőben.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új