HIRDETŐ

Forrás: hanbr from Getty Images

Sertésszűz gombamártással

Hagyja, hogy elragadja a hullámot az ízekkel ezzel a sertésszűzzel, amelyet sima és bársonyos gombamártással kínálnak. Ideális vacsorára a társasággal, vagy azok számára, akik szeretik a finom és komplex ízeket.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Sertésborda

  • 4 Darabok sertés szűzpecsenye Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál Fekete bors Hozzáadott

Gombaszósz

  • 500 gramm Gomba Hozzáadott
  • 2 Darabok The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 300 ml Főzőtejszín Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 12 teáskanál Fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra.

2. Lépés

A sertésfilet bekenjük sóval és fekete borssal, majd mindkét oldalát kisutjuk egy serpenyőben, kevés olajjal. Sütés után a sütőbe helyezzük és 15-20 percig sütjük.

3. Lépés

Közben elkészítjük a gombaszószt. Egy serpenyőben, egy kevés olajon, apróra vágott hagymát és fokhagymát pirítunk. Amikor a hagyma kissé megbarnul, hozzáadjuk a kockákra vágott gombákat.

4. Lépés

Szükség esetén egy kis vizet adunk a gomba keverékéhez, hozzáadjuk a főzőtejszínt, a sót és a fekete borsot, majd jól összekeverjük. A mártást egy ideig hagyjuk főni a serpenyőben.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek