HIRDETŐ

Forrás: FB: LIBERI DI CUCINARE

Spárgás quiche

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6

A linzertésztához

  • 250 g liszt Hozzáadott
  • 125 g vaj Hozzáadott
  • 1 pinch Hozzáadott
  • 1 bögre hideg víz Hozzáadott

A töltelékhez

  • 400 g Juhász ricotta Hozzáadott
  • 200 g Vad spárga Hozzáadott
  • 100 g bacon Hozzáadott
  • 2 Tojás Hozzáadott
  • 1 pinch Hozzáadott
  • 1 pinch Pepe Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

80 perc.
1. Lépés

Készítse el a tésztát, összekeverve a lisztet, a vajat darabokra, egy csipet sót és a hideg vizet. Gyorsan dolgozza fel az összetevőket, amíg sima tésztát nem kap. Csomagolja be fóliába és legalább 30 percig hűtsük a hűtőben.

2. Lépés

Tisztítsa meg az spárgát a szára legkeményebb részének eltávolításával. Vágja karikákra, a csúcsokat egészben hagyva. Vágja csíkokra a speckot.

3. Lépés

Egy tálban dolgozza össze a ricottát a tojásokkal, egy csipet sóval és borssal. Adjuk hozzá a spárgát és a speckot, majd alaposan keverjük össze.

4. Lépés

Nyújtsa ki a tésztát egy sütőedényben, lyukasztja ki a alját egy villával és öntse rá a ricotta keveréket. Egyenlítse ki jól egy kanál hátával és díszítse a félretett spárgacsúcsokkal.

5. Lépés

Sütse előmelegített 180 fokos sütőben 40-45 percig, vagy amíg a teteje szépen meg nem pirul. Hagyja hűlni, mielőtt felszolgálja.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek