HIRDETŐ

Forrás: FB: LIBERI DI CUCINARE

Spárgás quiche

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6

A linzertésztához

  • 250 g liszt Hozzáadott
  • 125 g vaj Hozzáadott
  • 1 pinch Hozzáadott
  • 1 bögre hideg víz Hozzáadott

A töltelékhez

  • 400 g Juhász ricotta Hozzáadott
  • 200 g Vad spárga Hozzáadott
  • 100 g bacon Hozzáadott
  • 2 Tojás Hozzáadott
  • 1 pinch Hozzáadott
  • 1 pinch Pepe Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

80 perc.
1. Lépés

Készítse el a tésztát, összekeverve a lisztet, a vajat darabokra, egy csipet sót és a hideg vizet. Gyorsan dolgozza fel az összetevőket, amíg sima tésztát nem kap. Csomagolja be fóliába és legalább 30 percig hűtsük a hűtőben.

2. Lépés

Tisztítsa meg az spárgát a szára legkeményebb részének eltávolításával. Vágja karikákra, a csúcsokat egészben hagyva. Vágja csíkokra a speckot.

3. Lépés

Egy tálban dolgozza össze a ricottát a tojásokkal, egy csipet sóval és borssal. Adjuk hozzá a spárgát és a speckot, majd alaposan keverjük össze.

4. Lépés

Nyújtsa ki a tésztát egy sütőedényben, lyukasztja ki a alját egy villával és öntse rá a ricotta keveréket. Egyenlítse ki jól egy kanál hátával és díszítse a félretett spárgacsúcsokkal.

5. Lépés

Sütse előmelegített 180 fokos sütőben 40-45 percig, vagy amíg a teteje szépen meg nem pirul. Hagyja hűlni, mielőtt felszolgálja.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új