HIRDETŐ

Forrás: brebca from Getty Images Pro

Sült csirkeszárnyak

Kiváló recept ropogós sült csirkeszárnyakra, amiket egy szuper marináddal vonnak be. Ez az egyszerű és gyors vacsora opció az egész családnak ízleni fog.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg Csirke szárnyak Hozzáadott
  • 3 EK olívaolaj Hozzáadott
  • 2 db fokhagyma Hozzáadott
  • 1 db citrom Hozzáadott
  • 1 tk őrölt paprika Hozzáadott
  • 1 tk csipetnyi só Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Keverje össze az olívaolajat, a préselt fokhagymát, a darált paprikát és egy citrom levét egy tálban.

2. Lépés

Tisztítsa meg és szárítsa meg a csirkeszárnyakat, majd kenje be őket pácban. Hagyja őket a hűtőben legalább 30 percig pihenni.

3. Lépés

Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Egy tepsire helyezz papírt, majd rá helyezd a csirkeszárnyakat. Sütési idő 25-30 perc, vagy addig amíg a szárnyak aranybarnák és ropogósak lesznek.

4. Lépés

Szórja meg a kész szárnyakat sóval, szükség szerint adjon hozzá frissen őrölt fekete borsot és tálalja.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új