HIRDETŐ
Forrás: brebca from Getty Images Pro
Sült csirkeszárnyak
Kiváló recept ropogós sült csirkeszárnyakra, amiket egy szuper marináddal vonnak be. Ez az egyszerű és gyors vacsora opció az egész családnak ízleni fog.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 kg Csirke szárnyak
- 3 EK olívaolaj
- 2 db fokhagyma
- 1 db citrom
- 1 tk őrölt paprika
- 1 tk csipetnyi só
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Keverje össze az olívaolajat, a préselt fokhagymát, a darált paprikát és egy citrom levét egy tálban.
2. Lépés
Tisztítsa meg és szárítsa meg a csirkeszárnyakat, majd kenje be őket pácban. Hagyja őket a hűtőben legalább 30 percig pihenni.
3. Lépés
Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Egy tepsire helyezz papírt, majd rá helyezd a csirkeszárnyakat. Sütési idő 25-30 perc, vagy addig amíg a szárnyak aranybarnák és ropogósak lesznek.
4. Lépés
Szórja meg a kész szárnyakat sóval, szükség szerint adjon hozzá frissen őrölt fekete borsot és tálalja.