Forrás: Szakaly from Getty Images
Sült sertéshús vörös káposztával
Finom sertéssült receptje vöröskáposztával.
Hozzávalók
- 1 kg sertéscomb
- 1 darab paradicsompüré
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt pirospaprika
- olaj
- 1 darab The Onion
- 1 darab húsleves
- 1 fej vöröskáposzta
- cukor
- Kömény
- ecet
Eljárás
A húst vastagabb szeletekre vágjuk, és forró olajban mindkét oldalát megsütjük.
Ezután helyezze a húst egy tepsibe.
A zsiradékban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, és hozzáadjuk a felaprított pirospaprikát.
A pürét, a sót , a borsot és a húslevest keverjük össze a vízzel.
Öntse a keveréket a húsleveshez, keverje jól össze, és öntse az előkészített húsra. 6. Fedjük le a tepsit, és tegyük 200 °C-ra előmelegített sütőbe kb. 1 órára.
Karamellizáljuk a cukrot a káposztán.
Adjuk hozzá az apróra vágott káposztát, és fedjük fel egy kevés vízzel.
Sóval, köménnyel és babérlevéllel fűszerezzük.
Hagyjuk az egészet együtt főni körülbelül 10 percig.
Végül adjuk hozzá az ecetet, és főzzük körülbelül 10 percig.