HIRDETŐ

Forrás: Szakaly from Getty Images

Sült sertéshús vörös káposztával

Finom sertéssült receptje vöröskáposztával.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg sertéscomb Hozzáadott
  • 1 darab paradicsompüré Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • őrölt fekete bors Hozzáadott
  • őrölt pirospaprika Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 1 darab húsleves Hozzáadott
  • 1 fej vöröskáposzta Hozzáadott
  • cukor Hozzáadott
  • Kömény Hozzáadott
  • ecet Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

150 perc.
1. Lépés

A húst vastagabb szeletekre vágjuk, és forró olajban mindkét oldalát megsütjük.

2. Lépés

Ezután helyezze a húst egy tepsibe.

3. Lépés

A zsiradékban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, és hozzáadjuk a felaprított pirospaprikát.

4. Lépés

A pürét, a sót , a borsot és a húslevest keverjük össze a vízzel.

5. Lépés

Öntse a keveréket a húsleveshez, keverje jól össze, és öntse az előkészített húsra. 6. Fedjük le a tepsit, és tegyük 200 °C-ra előmelegített sütőbe kb. 1 órára.

6. Lépés

Karamellizáljuk a cukrot a káposztán.

7. Lépés

Adjuk hozzá az apróra vágott káposztát, és fedjük fel egy kevés vízzel.

8. Lépés

Sóval, köménnyel és babérlevéllel fűszerezzük.

9. Lépés

Hagyjuk az egészet együtt főni körülbelül 10 percig.

10. Lépés

Végül adjuk hozzá az ecetet, és főzzük körülbelül 10 percig.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új