HIRDETŐ

Forrás: FB: Frytkownica beztłuszczowa - air fryer - przepisy i porady

Tábortüzes burgonya

Ez a recept igazi bizonyítéka annak, hogy milyen ízletes ételeket lehet készíteni a burgonyából. Rendkívül ízletes, belül puha, kívül ropogós a héja. Az íze a tábortűzön sült burgonyára emlékeztet.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 8 pcs Nagy burgonya Hozzáadott
  • 2 kanalak Vaj Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • Néhány szál friss rozmaring (nem kötelező) Hozzáadott
  • Alumíniumfólia Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A burgonyát alaposan mossuk meg és szárítsuk meg. Ne hámozza meg a héját, mivel a héj ropogós lesz a sütés után, a hús pedig megőrzi a szaftosságát.

2. Lépés

Csomagoljon minden egyes burgonyát egyenként alufóliába, ügyelve arra, hogy szorosan lezárja őket. Ez nagyon fontos, mivel a fóliának meg kell tartania a burgonya belsejében lévő összes hőt.

3. Lépés

Ezután tegye őket a grillre vagy előmelegített sütőbe (200 fokos hőmérsékleten).

4. Lépés

Süssük a burgonyát körülbelül 45 percig. A sütési idő a burgonya méretétől függ. A burgonya elkészültét úgy ellenőrizheti, hogy villával megszúrja - puhának kell lennie.

5. Lépés

Miután megsült, óvatosan csomagolja ki a burgonyát a fóliából (vigyázzon, mert nagyon forró). Vágjuk őket keresztbe, és enyhén nyomkodjuk meg, hogy egy kicsit kinyíljanak.

6. Lépés

Tegyünk egy darab vajat minden burgonyába, és szórjuk meg ízlés szerint sóval és borssal. Ha szereti a fűszernövényeket, friss rozmaringot is adhat hozzá.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új