HIRDETŐ

Forrás: FB: Jöttem láttam és főztem...Várpalota bányászos és nem bányászos ételek.

Tarja Pörkölt

Hagyományos magyar recept, amelyben a tarja húsát pörkölt módon készítjük el. Gazdag, ízletes, és nagyszerűen illik a petrezselymes burgonyához.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 800 g sertés tarja Hozzáadott
  • 2 ks hagyma Hozzáadott
  • 1 ks Paprika Hozzáadott
  • 4 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 ek pirospaprika Hozzáadott
  • 1 ks paradicsom Hozzáadott
  • 2 ek zsír Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A húst kockákra vágjuk.

2. Lépés

A zsírt felolvasztjuk, majd a hagymát apróra vágva üvegesre pirítjuk benne.

3. Lépés

A hagymához adjuk a pirospaprikát, majd gyorsan beledobjuk a húst, hogy a paprika ne égjen oda.

4. Lépés

Addig pirítjuk, míg a hús minden oldala fehéredni nem kezd.

5. Lépés

Ezután hozzáadjuk az aprított paradicsomot és paprikát, a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk.

6. Lépés

Alacsony lángon, fedő alatt pároljuk, míg a hús megpuhul. Szükség esetén kevés vizet adunk hozzá.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek