HIRDETŐ
Forrás: stockfotocz from Getty Images
Tehénbélszínnel krémben
A krémes marharagu egy kiváló fő fogás, ami nem hiányozhat egy jó konyhából.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 800 g marhapofa bélszín
- 2 db The Onion
- 2 db sárgarépa
- 150 ml főzőtejszín
- 1 db babérlevél
- 10 g Só
- 5 g őrölt fekete bors
HIRDETŐ
Eljárás
120 perc.
1. Lépés
A húst szeletekre vágjuk, megsózzuk és megfűszerezzük.
2. Lépés
A serpenyőben pirítjuk a felvágott hagymát, hozzáadjuk a felvágott répát és pirítjuk.
3. Lépés
Hozzáadjuk a húst a serpenyőbe és minden oldalról megpirítjuk, hozzáadjuk a babérlevelet.
4. Lépés
Hozzáadjuk a vizet, fedjük le és főzzük 1-1,5 órát.
5. Lépés
Ha a hús puha, keverjük össze a mártást, adjunk hozzá tejszínt és főzzük még 15 percig.
6. Lépés
Házilag készült gombóccal szolgáljuk fel.