HIRDETŐ

Forrás: stockfotocz from Getty Images

Tehénbélszínnel krémben

A krémes marharagu egy kiváló fő fogás, ami nem hiányozhat egy jó konyhából.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 800 g marhapofa bélszín Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db sárgarépa Hozzáadott
  • 150 ml főzőtejszín Hozzáadott
  • 1 db babérlevél Hozzáadott
  • 10 g Hozzáadott
  • 5 g őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

A húst szeletekre vágjuk, megsózzuk és megfűszerezzük.

2. Lépés

A serpenyőben pirítjuk a felvágott hagymát, hozzáadjuk a felvágott répát és pirítjuk.

3. Lépés

Hozzáadjuk a húst a serpenyőbe és minden oldalról megpirítjuk, hozzáadjuk a babérlevelet.

4. Lépés

Hozzáadjuk a vizet, fedjük le és főzzük 1-1,5 órát.

5. Lépés

Ha a hús puha, keverjük össze a mártást, adjunk hozzá tejszínt és főzzük még 15 percig.

6. Lépés

Házilag készült gombóccal szolgáljuk fel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek