HIRDETŐ

Forrás: stockfotocz from Getty Images

Tehénbélszínnel krémben

A krémes marharagu egy kiváló fő fogás, ami nem hiányozhat egy jó konyhából.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 800 g marhapofa bélszín Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db sárgarépa Hozzáadott
  • 150 ml főzőtejszín Hozzáadott
  • 1 db babérlevél Hozzáadott
  • 10 g Hozzáadott
  • 5 g őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

A húst szeletekre vágjuk, megsózzuk és megfűszerezzük.

2. Lépés

A serpenyőben pirítjuk a felvágott hagymát, hozzáadjuk a felvágott répát és pirítjuk.

3. Lépés

Hozzáadjuk a húst a serpenyőbe és minden oldalról megpirítjuk, hozzáadjuk a babérlevelet.

4. Lépés

Hozzáadjuk a vizet, fedjük le és főzzük 1-1,5 órát.

5. Lépés

Ha a hús puha, keverjük össze a mártást, adjunk hozzá tejszínt és főzzük még 15 percig.

6. Lépés

Házilag készült gombóccal szolgáljuk fel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új