HIRDETŐ
Forrás: vann_patt from Canva
Tészta paradicsomszósszal és olajbogyóval
Élvezze ezt az ízletes és egyszerű tészta receptet paradicsomszósszal és olajbogyóval. Tökéletes választás egy gyors és laktató ebédhez vagy vacsorához.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 400 g Tészta
- 2 evőkanál Olívaolaj
- 1 darab The Onion
- 2 gerezd Fokhagyma
- 400 g Paradicsom
- 100 g Fekete olajbogyó
- friss bazsalikom
- só és frissen őrölt fekete bors
- Reszelt parmezán sajt
HIRDETŐ
Eljárás
35 perc.
1. Lépés
Hevítse fel az olívaolajat egy serpenyőben, és pirítsa aranyszínűre az apróra vágott hagymát a zúzott fokhagymával.
2. Lépés
Vágjuk fel a paradicsomot, és adjuk a serpenyőbe a bazsalikommal együtt. Ízesítsünk mindent sóval és borssal, és közepes lángon főzzük kb. 15 percig, amíg a mártás besűrűsödik.
3. Lépés
Közben főzzük a tésztát a csomagolási utasítás szerint al dente-re. Főzés után lecsepegtetjük.
4. Lépés
Adja hozzá az apróra vágott olajbogyót a kész paradicsomszószhoz.
5. Lépés
Keverje a lecsöpögtetett tésztát a mártásba.
6. Lépés
Friss bazsalikommal és reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk.