HIRDETŐ
Forrás: Youtube
Toros káposzta
A toros káposzta, C-vitaminban gazdag, laktató egytálétel, melyet könnyű elkészíteni. Friss kenyérrel, vagy főtt burgonyával tálalva szokás fogyasztani.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
5
- 4 ks sertésszelet
- 2 kg savanyú káposzta
- 1 evőkanál pirospaprika
- 1 tk feketebors
- 1 vöröshagyma
- só
- 3 ek olaj
HIRDETŐ
Eljárás
55 perc.
1. Lépés
A sertéshúst felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk és olajon elkezdjük pirítani mindkettőt.
2. Lépés
A savanyú káposztából kinyomkodjuk a folyadék nagy részét.
3. Lépés
A hagymához és a húshoz hozzárakjuk a káposztát, sózzuk, borsozzuk, pirospaprikázzuk. Gyakori kevergetés mellett készre főzzük.