HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Toros káposzta

A toros káposzta, C-vitaminban gazdag, laktató egytálétel, melyet könnyű elkészíteni. Friss kenyérrel, vagy főtt burgonyával tálalva szokás fogyasztani.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
5
  • 4 ks sertésszelet Hozzáadott
  • 2 kg savanyú káposzta Hozzáadott
  • 1 evőkanál pirospaprika Hozzáadott
  • 1 tk feketebors Hozzáadott
  • 1 vöröshagyma Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • 3 ek olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

55 perc.
1. Lépés

A sertéshúst felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk és olajon elkezdjük pirítani mindkettőt.

2. Lépés

A savanyú káposztából kinyomkodjuk a folyadék nagy részét.

3. Lépés

A hagymához és a húshoz hozzárakjuk a káposztát, sózzuk, borsozzuk, pirospaprikázzuk. Gyakori kevergetés mellett készre főzzük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek