HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Toros káposzta

A toros káposzta, C-vitaminban gazdag, laktató egytálétel, melyet könnyű elkészíteni. Friss kenyérrel, vagy főtt burgonyával tálalva szokás fogyasztani.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
5
  • 4 ks sertésszelet Hozzáadott
  • 2 kg savanyú káposzta Hozzáadott
  • 1 evőkanál pirospaprika Hozzáadott
  • 1 tk feketebors Hozzáadott
  • 1 vöröshagyma Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • 3 ek olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

55 perc.
1. Lépés

A sertéshúst felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk és olajon elkezdjük pirítani mindkettőt.

2. Lépés

A savanyú káposztából kinyomkodjuk a folyadék nagy részét.

3. Lépés

A hagymához és a húshoz hozzárakjuk a káposztát, sózzuk, borsozzuk, pirospaprikázzuk. Gyakori kevergetés mellett készre főzzük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új