HIRDETŐ

Forrás: robert6666 from Getty Images

Vecsési Kovászos Uborka

A Vecsési Kovászos Uborka egy hagyományos magyar specialitás, mely tökéletes ízt ad a grillezett húsoknak és közösségi rendvényekre is ideális. A lassú erjedési folyamat megőrzi az uborkák ropogós textúráját és gazdagítja őket a jellegzetes savanykás ízzel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 2 kg kicsi, friss uborka Hozzáadott
  • 1 Fej fokhagyma Hozzáadott
  • 2 Szál kapor Hozzáadott
  • 60 g Hozzáadott
  • 2 Slice kenyér Hozzáadott
  • 5 l víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

10080 perc.
1. Lépés

Előkészítjük az uborkákat, a kapor és a fokhagyma felhasználásával.

2. Lépés

Hozzuk össze a vizet és a sót az uborka kovászhoz.

3. Lépés

Adjuk hozzá a kenyeret a kovászhoz, hogy kezdődjenek a fermentálási folyamatok.

4. Lépés

Hagyjuk a kovászt a szobahőmérsékleten, amíg meg nem érik.

5. Lépés

Szűrjük le a uborkát a kovászból és élvezzük a friss, savanykás ízt.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek