HIRDETŐ
Forrás: Debbi Smirnoff via Getty Images
Vegán hússzaft
Egy finom és egyszerű vegán változat a klasszikus hússzaftból. Tökéletes krumplipüréhez, sült tofuhoz és még sok minden másra.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 Darab hagyma
- 2 Toes fokhagyma
- 1 Kanál paradicsompüré
- 250 ml zöldségleves
- 50 ml Szójaszósz
- 1 Pinch só
- 1 Pinch bors
- 1 Kanál olívaolaj
HIRDETŐ
Eljárás
20 perc.
1. Lépés
1. A vegán sütőmártáshoz hámozza le és vágja apróra a hagymát és fokhagymát.
2. Lépés
2. Melegítsük fel az olívaolajat egy serpenyőben, és pirítsuk meg benne a hagymát és a fokhagymát.
3. Lépés
3. Adjuk hozzá a paradicsompürét, és pirítsuk egy kicsit.
4. Lépés
4. Öntsük fel a zöldséglevessel és a szója szósszal.
5. Lépés
5. Ízesítsük meg a vegán sütőlevest sóval és borssal, majd alacsony hőfokon hagyjuk kb. 10 percig forralni.