HIRDETŐ

Forrás: margouillatphotos from Getty Images

A legjobb húskrém

A legjobb húskrém, amely nagyon finom, gyorsan elkészíthető és több napig tárolható a hűtőben. Tálalhatjuk friss kenyérrel vagy házi készítésű bagettel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
7
  • 500 g Sertéshús Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 4 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 100 g Kenőcsök Hozzáadott
  • Só és fekete bors Hozzáadott
  • Paprika Hozzáadott
  • Egy kis víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A sertéshúst vágja kisebb darabokra.

2. Lépés

Tisztítsa meg és aprítsa finomra a hagymát és a fokhagymát.

3. Lépés

Olvasszuk fel a zsírt egy serpenyőben, és adjuk hozzá a hagymát és a fokhagymát. Addig pároljuk, amíg a hagyma aranybarna nem lesz.

4. Lépés

Ezután hozzáadjuk a húst, és a hagymával együtt megpirítjuk.

5. Lépés

Mindent sóval, fekete borssal és paprikával fűszerezünk, és egy kevés vizet adunk hozzá. Fedő alatt kb. 20 percig pároljuk.

6. Lépés

Ha megfőtt, keverje össze az egészet sima krémmé.

7. Lépés

Kóstolja meg a kenetet, és ha szükséges, fűszerezze.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új