HIRDETŐ
Forrás: margouillatphotos from Getty Images
A legjobb húskrém
A legjobb húskrém, amely nagyon finom, gyorsan elkészíthető és több napig tárolható a hűtőben. Tálalhatjuk friss kenyérrel vagy házi készítésű bagettel.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
7
- 500 g Sertéshús
- 1 db The Onion
- 4 gerezd Fokhagyma
- 100 g Kenőcsök
- Só és fekete bors
- Paprika
- Egy kis víz
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
A sertéshúst vágja kisebb darabokra.
2. Lépés
Tisztítsa meg és aprítsa finomra a hagymát és a fokhagymát.
3. Lépés
Olvasszuk fel a zsírt egy serpenyőben, és adjuk hozzá a hagymát és a fokhagymát. Addig pároljuk, amíg a hagyma aranybarna nem lesz.
4. Lépés
Ezután hozzáadjuk a húst, és a hagymával együtt megpirítjuk.
5. Lépés
Mindent sóval, fekete borssal és paprikával fűszerezünk, és egy kevés vizet adunk hozzá. Fedő alatt kb. 20 percig pároljuk.
6. Lépés
Ha megfőtt, keverje össze az egészet sima krémmé.
7. Lépés
Kóstolja meg a kenetet, és ha szükséges, fűszerezze.