HIRDETŐ

Forrás: Freepik

Cheeseburger marhahúsos tészta rakott sütés

Ez a Cheeseburger Pasta Bake egy meleg és laktató étel, amely egyesíti a finom sajtburger és a sült tészta legjobb elemeit.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 2 font darált marhahús Hozzáadott
  • 1 Sárga hagyma, kockára vágva Hozzáadott
  • 3 szegfűszeg fokhagyma, apróra vágva Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál bors Hozzáadott
  • 2 csészék Száraz könyöktészta Hozzáadott
  • 2 konzervdobozok Sűrített cheddar sajtleves Hozzáadott
  • 1 konzervek Kockára vágott paradicsom Hozzáadott
  • 2 csészék Reszelt cheddar sajt Hozzáadott
  • 14 csésze Apróra vágott savanyúság Hozzáadott
  • 14 csésze ketchup Hozzáadott
  • 14 csésze Mustár Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 190 °C-ra (375°F), és amíg melegszik, kezdje el a tésztát a csomagoláson található utasításoknak megfelelően megfőzni. De itt egy személyes tapasztalatból származó tipp: főzzük alul 2-3 perccel kevesebb ideig, mint az al dente-re ajánlott idő. A sütőben tovább fog főni, hogy elérje a tökéletes állagot.

2. Lépés

Közepes lángon főzzük a darált marhahúst egy nagy serpenyőben, amíg már nem lesz rózsaszínű. Adjuk hozzá a kockára vágott hagymát, a felaprított fokhagymát, sót és borsot, és addig főzzük, amíg a hagyma áttetszővé válik. Ez a lépés nagyszerű mélységű ízt kölcsönöz, amely valóban a hagyományos sajtburger ízét utánozza.

3. Lépés

Keverje a sűrített cheddar sajtlevest, a paradicsomkockákat és a főtt tésztát a serpenyőbe a marhahússal együtt, tökéletesen összeházasítva a tészta és a sajtburger elemeit. A leves krémesebbé teszi az ételt, és megadja neki azt a kívánatos komfortos ételfaktort.

4. Lépés

Öntse az egész keveréket egy 9x13 hüvelykes sütőformába, majd szórja meg a tetejét a reszelt cheddarral.

5. Lépés

Süssük körülbelül 20 percig, amíg a sajt megolvad és buborékos lesz. A pezsgő sajt ínycsiklandó illatot ad az ételnek, így megéri várni.

6. Lépés

Miután megsült, tálalás előtt szórja meg apróra vágott savanyúsággal, ketchuppal és mustárral. Higgye el, ezektől az utolsó simításoktól nem lesz ázott az étel, hanem minden egyes falatnál az igazi sajtburger-élményt fogja utánozni!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új