HIRDETŐ

Forrás: Mallivan from Getty Images

Diós tészta tortához

Ez a tészta ideális mindenkinek, aki szereti a diós ízt. Könnyű elkészíteni és remekül illik sütemények és torták sütéséhez.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8
  • 200 g Szerszámok Hozzáadott
  • 150 g Mogyoró Hozzáadott
  • 100 g Szöveg Hozzáadott
  • 100 g Cukor Hozzáadott
  • 1 darab nagy tojás Hozzáadott
  • 1 teáskanál sütőpor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 180 fokra, és készítse elő a tortaformát.

2. Lépés

Keverje össze a lisztet a darált dióval és a sütőporral egy tálban.

3. Lépés

Egy másik tálban verje fel a vajat a cukorral habosra. Adj hozzá tojást és verd tovább.

4. Lépés

Fokozatosan adjuk hozzá a száraz keveréket a vajtartalmú tálhoz, és keverjük, amíg homogén tésztát nem kapunk.

5. Lépés

Helyezze a tésztát a megfelelő formába és süssön a sütőben körülbelül 45 percig, vagy amíg szép aranysárga nem lesz.

6. Lépés

Miután kivette a sütőből, hagyja a diós tésztát teljesen lehűlni, mielőtt elkezdené megtölteni.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új