HIRDETŐ

Forrás: Canva

Rakott káposzta - a tradicionális ízek újragondolva

A rakott káposzta egy hagyományos magyar étel, amely újragondolva, nagyszerű ízkombinációkat kínál.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg káposzta finomra vágva Hozzáadott
  • 1 kg hús sertéshús Hozzáadott
  • marhahús vagy bárányhús Hozzáadott
  • 1 Fej nagy vöröshagyma finomra vágva Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma pürésítve Hozzáadott
  • 12 Csésze Rizs Hozzáadott
  • 2 Csésze húsleves Hozzáadott
  • 2 evőkanál olaj Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

Forró olajon dinszteld meg a hagymát és a fokhagymát egy nagy serpenyőben.

2. Lépés

Adj hozzá a húst és süsd meg, amíg aranybarna. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

3. Lépés

Adj hozzá a rizst és keverd össze.

4. Lépés

Adj hozzá a káposztát és a húslevest.

5. Lépés

Fedj le és főzd, amíg a káposzta és a rizs puha lesz, kb. 30-40 perc.

6. Lépés

Kóstold meg és sózd, borsozd ízlés szerint.

7. Lépés

Tálalj melegen, lehet adni hozzá főtt tojást, tejfölt és petrezselymet.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új