HIRDETŐ

Forrás: Canva

Rakott káposzta - a tradicionális ízek újragondolva

A rakott káposzta egy hagyományos magyar étel, amely újragondolva, nagyszerű ízkombinációkat kínál.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg káposzta finomra vágva Hozzáadott
  • 1 kg hús sertéshús Hozzáadott
  • marhahús vagy bárányhús Hozzáadott
  • 1 Fej nagy vöröshagyma finomra vágva Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma pürésítve Hozzáadott
  • 12 Csésze Rizs Hozzáadott
  • 2 Csésze húsleves Hozzáadott
  • 2 evőkanál olaj Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

Forró olajon dinszteld meg a hagymát és a fokhagymát egy nagy serpenyőben.

2. Lépés

Adj hozzá a húst és süsd meg, amíg aranybarna. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

3. Lépés

Adj hozzá a rizst és keverd össze.

4. Lépés

Adj hozzá a káposztát és a húslevest.

5. Lépés

Fedj le és főzd, amíg a káposzta és a rizs puha lesz, kb. 30-40 perc.

6. Lépés

Kóstold meg és sózd, borsozd ízlés szerint.

7. Lépés

Tálalj melegen, lehet adni hozzá főtt tojást, tejfölt és petrezselymet.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

829 receptek

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Túró

281 receptek

Ebéd

2585 receptek

Húsételek

1230 receptek

Saláták

275 receptek

Szószok

285 receptek