HIRDETŐ
Forrás: Ryzhkov from Getty Images
Sertésszelet borsos
Hagyományos lengyel étel, mely mindig népszerű. A jól főzött és jól fűszerezett sertésszeletek igazi kényeztetés a gasztronómiai ízlésnek.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 4 darabok Sertéscomb
- 1 teáskanál Sók
- 1 darab hagyma
- 2 gerezd Fokhagyma
- 2 teáskanál őrölt bors
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Fűszerezze a sertésszeletet. Tisztítsa meg alaposan a sertésszeletet a zsírtól, vágja szeletekre, sózza és borsozza mindkét oldalról.
2. Lépés
Sütse a szeleteket. Melegítse fel az olajat egy serpenyőben, adjon hozzá apróra vágott hagymát és fokhagymát, sütse, amíg a hagyma üveges lesz. Adj hozzá szeleteket a tarjából és süsd meg mindkét oldalukat, amíg arany színűek nem lesznek.