HIRDETŐ

Forrás: Ryzhkov from Getty Images

Sertésszelet borsos

Hagyományos lengyel étel, mely mindig népszerű. A jól főzött és jól fűszerezett sertésszeletek igazi kényeztetés a gasztronómiai ízlésnek.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 darabok Sertéscomb Hozzáadott
  • 1 teáskanál Sók Hozzáadott
  • 1 darab hagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 teáskanál őrölt bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Fűszerezze a sertésszeletet. Tisztítsa meg alaposan a sertésszeletet a zsírtól, vágja szeletekre, sózza és borsozza mindkét oldalról.

2. Lépés

Sütse a szeleteket. Melegítse fel az olajat egy serpenyőben, adjon hozzá apróra vágott hagymát és fokhagymát, sütse, amíg a hagyma üveges lesz. Adj hozzá szeleteket a tarjából és süsd meg mindkét oldalukat, amíg arany színűek nem lesznek.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új